top of page
Wittevorm2.jpg

De fotoshoot

Het perfecte plaatje voor aan de muur, blijvende herinneringen om altijd op terug te kijken of jullie connectie op beeld vastleggen, hoe dierbaar is dat?

Tijdens een fotoshoot gaan we voor een relaxte sfeer en een vertrouwd gevoel. Ik stuur aan waar nodig, maar vraag jullie vooral jezelf te zijn. Jullie hoeven alleen maar te genieten van het moment en elkaar, waardoor de mooiste spontane foto's ontstaan.

De fotoshoot is volledig zelf in te delen door jou. Portret-, actie-, blackfoto's, alleen van je dier of samen echt alles is mogelijk en valt te combineren!

Er is geen tijdsdruk en we werken op jullie tempo. De gemiddelde fotoshoot duurt ongeveer een uur, waarin we verschillende settings, poses en plaatsen op de locatie gebruiken. Ben jij er klaar voor om jullie band vast te leggen?

IMG_8521 (2).jpg
E-IMG_2809 (2) breder.jpg

Jullie unieke band op beeld

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij het boeken van een shoot bespreken we samen wat jouw wensen zijn en wat voor soort foto's je voor ogen hebt. Hierna kiezen we samen een datum en geschikte locatie, zoals een prachtig bos, bloeiende heide, uit gestrekt strand of bij jullie in of rondom stal. 

Voor de shoot kun je je paard en eventueel tuig gepoetst klaar zetten. Vergeet verder niet je zakken leeg te maken zodat er geen sleutels of mobieltjes zichtbaar zijn op de foto.

Ik loop dit ook nog even na, zodat jullie blinkend op de foto kunnen!

Na de fotoshoot ontvang je binnen een week een persoonlijke bestelpagina, waar je zelf je foto's mag uitkiezen. 

 

De levertijd is 4 weken vanaf het moment dat ik je keuze en eventuele bijbetaling heb ontvangen.

 

Foto's worden geleverd op hoge resolutie met logo voor op social media en zonder logo voor privé gebruik om bijvoorbeeld af te drukken. 

IMG_0965 (2).jpg
bottom of page