Wittevorm2.jpg

De fotoshoot

Het perfecte plaatje voor aan de muur, blijvende herinneringen om altijd op terug te kijken of jullie connectie op beeld vastleggen, hoe dierbaar is dat?

Tijdens een fotoshoot gaan we voor een relaxte sfeer en een vertrouwd gevoel. Ik stuur aan waar nodig, maar vraag jullie vooral jezelf te zijn. Jullie hoeven alleen maar te genieten van het moment en elkaar, waardoor de mooiste spontane foto's ontstaan.

De fotoshoot is volledig zelf in te delen door jou. Portret-, actie-, blackfoto's, alleen van je dier of samen echt alles is mogelijk en valt te combineren!

Er is geen tijdsdruk en we werken op jullie tempo. De gemiddelde fotoshoot duurt ongeveer een uur, waarin we verschillende settings, poses en plaatsen op de locatie gebruiken. Ben jij er klaar voor om jullie band vast te leggen?

IMG_8521 (2).jpg
1/5
E-IMG_2809 (2) breder.jpg

Jullie unieke band op beeld

Voorbereiding

Bij het boeken van een shoot bespreken we samen wat jouw wensen zijn en wat voor soort foto's je voor ogen hebt. Ik vertel jou alles wat je kan verwachten zoals; mijn werkwijze, aantal foto's voor welke prijs, levertijd, etc.

 

Hierna kiezen we samen een datum en geschikte locatie, zoals een prachtig bos, bloeiende heide, uit gestrekt strand of bij jullie in of rondom stal. 

Het is fijn als het paard gepoetst klaar staat en eventueel tuig schoon is gemaakt voordat we beginnen.

Voor de eigenaar is het belangrijk om zakken leeg te maken, zodat er geen sleutels of mobieltjes zichtbaar zijn. 

 

Voor de fotoshoot loop ik dit nog even na, zodat we niets over het hoofd zien en jullie blinkend op de foto kunnen!

IMG_0965 (2).jpg