top of page

Esmée van Chastelet

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Waarschijnlijk ben je opzoek naar een fotograaf of ontwerper die bij je past, dus ik zal mij even voorstellen.

Ik ben Esmée van Chastelet, 24 jaar en kom uit Dordrecht. Ik ben een grafisch ontwerper en gespecialiseerd paarden- en honden fotograaf. Ik geniet ervan om mensen, dieren en onderwerpen in verbinding te brengen met elkaar en sta altijd open voor nieuwe uitdagingen.

Sinds jongs af aan wil ik al herinneringen vastleggen. Van mijzelf en wat er om mij heen gebeurt. Ik ben begonnen met een roze sony cameraatje, en toen de passie bleef groeien ben ik overgestapt op een professionele Canon camera. 

 

Naast fotografie ben ik graag bezig met het grafisch ontwerpen. Ik heb een MBO diploma media vormgeving en HBO diploma grafisch ontwerper. Ik heb 3 jaar werkervaring bij verschillende creatieve bedrijven en ontwerp studio’s.

van Chastelet fotografie.jpg
DONE-IMG_4927 (2)_edited.jpg

De persoon achter het bedrijf

Portretfoto tussen de bloemen.jpg

Passie voor dieren

Ik ben opgegroeid met paarden aan huis, katten op het erf en een hond thuis. Mijn liefde voor dieren zit er dus van jongs af aan in en is alleen maar groter geworden.

Op de foto's zie je mijn hond Bonita die mij altijd steunt bij het werken. Foto's uitzoeken, editten of werken aan een grafische opdracht, ze ligt altijd trouw naast mij. En hiernaast zie je mijn pony's Macho en Caro waarbij ik altijd mijn hoofd kan leegmaken en die mij frisse energie geven om weer aan de slag te kunnen!

Hobby's

Creatief bezig zijn met fotografie, ontwerpen, tekenen en knutselen en tijd besteden bij de dieren doe ik het liefste. Maar daarnaast ben ik ook graag met andere dingen bezig.

Waaronder het opknappen en rond touren met mijn Volkswagen T1 bus.

Dit is ook echt een passie van mij waar eigenlijk iedereen die mij een beetje kent, van op de hoogte is. Dus dit mag niet ontbreken bij het voorstellen!

K_Heppener_20220925_9250851.jpg
IMG_1120 NEW.jpg

Bedrijf

Sinds 2020 ben ik mijn passie voor fotografie en mijn liefde voor dieren gaan combineren en is Esmée van Chastelet Fotografie ontstaan.

Hiervoor was ik al bezig met mijn studie en werk op grafisch ontwerp vlak.

1 april 2021 heb ik mijn expertises samen gebracht en is mijn bedrijf officieel ingeschreven.

Ik vind het altijd leuk om te praten met mijn (toekomstige) klanten of te brainstormen met collega's.

Dus spreekt mijn website, portfolio en informatie je aan? Je mag altijd vrijblijvend een berichtje sturen om ergens over te sparren of informatie op te vragen.

Esmee9.JPG
bottom of page