top of page
Wittevorm2.jpg

Sandra, Beer en Mathi

Esmée is een super lieve meid, ze is heel gezellig en helpt je graag met de shoots. Ze heeft goed oog voor detail zoals een vlek op je broek of de manen van het paard voor de ogen en ze heeft oog voor mooie locaties. We hebben al meerdere shoots gedaan, met elke keer nieuwe resultaten. Ze neemt alle tijd voor de shoot en laat je kiezen uit een ruim aantal foto's. Er zitten altijd super mooie resultaten bij! Ook heeft ze leuke ideeën voor poses of shoots. Zeker weten een aanrader! 

Pluktuin Dordrecht fotoshoot.jpg
E-IMG_1841 (2).jpg

Klanten recensies

IMG_8300-e (2)_edited.jpg

Amber en Guus

Esmée is een hele fijne en gemotiveerde fotografe. Ik heb een shoot gehad toen ze net begonnen was en toen ze al wat verder in haar carrière stond. Ze maakt heel veel progressie en haar foto’s worden per shoot mooier en mooier. Als mens is ze enorm geduldig en kent ze mooie plekjes voor een shoot. Daarnaast is ze meedenkend en volgt ze jou wensen. Er zitten altijd hele mooie plaatjes tussen!

Tari en Marieke

Ik heb Esmée via instagram leren kennen en ik was helemaal verliefd op haar stijl! We hebben lang contact gehad en uiteindelijk ben ik naar de fotodag op de Regte heide geweest. Later hebben we ook nog een zonsopgangs shoot gehad. Ik werd super goed begeleid met poseren en er zijn uiteindelijk fantastisch mooie foto’s uitgekomen! Het is een super lieve meid die echt kijk heeft op mooie plaatjes. Ik zou zeker vaker een leuke shoot willen doen.

Social_IMG_3931_edited.jpg
IMG_7838 (2).jpg

Tien en Lucky

Ik heb Esmée via Insta leren kennen. Haar pagina viel mij op door de leuke manier van posten! Ze is echt actief en betrekt haar volgers bij al haar creatieve ideeën. Onze eerste shoot hebben we gedaan bij de Loonse en Drunense duinen, een superleuke locatie maar ze heeft er ook echt goed werk van gemaakt, ik ben super tevreden met het resultaat! Artistiek en heel mooi gefotografeerd. Het contact met haar verloopt altijd soepel, er word snel gereageerd en afspraken zijn duidelijk. Zo ook na de shoot, ik kreeg mijn foto’s super snel. Ik vind het een hele fijne samenwerking en ik hoop dat we nog veel shoots zullen doen in de toekomst.

Vajèn, Mojo en Hero

Esmée hebben wij ervaren als een jonge, maar kundige fotografe. Er was meteen een gemoedelijke sfeer, dat maakt een fotoshoot laagdrempelig, waardoor zelfs geposeerde foto's mooi en spontaan tot hun recht komen. Foto's zo mooi, dus zeker een aanrader!

IMG_0495 (2).jpg
IMG_3189 (2).jpg

Laureanne en Whinnie

Esmée is een vriendelijke fotografe die diervriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Ze neemt de tijd en draagt zorg voor een ontspannen sfeer. Daarbij heeft ze een creatieve kijk op fotografie en is ze oplossingsgericht. Ik ben ontzettend blij met de mooie foto's, die voor mij extra waardevol blijken te zijn.

Meer recensies lezen?

Bekijk dan mijn instagram highlight 'recensies'

bottom of page