top of page
Wittevorm2.jpg

LOGO - WEBSITE - VISITEKAARTJE - SOCIALS

Esmée heeft logo voorstellen gemaakt en deze steeds verder uitgewerkt tot een echt heel tof eindresultaat. Zelfs toen het op het drukken aankwam is ze betrokken geweest om de juiste look and feel goed te kunnen afdrukken. Wat een supertof resultaat is het geworden. Nog steeds trots op mijn logo en kaartje. ​Esmée heeft ook voor mijn nieuwe bedrijven heel actief de socials opgezet en voorzien van de teksten die benodigd zijn om te starten zoals bijvoorbeeld openingstijden, bereikbaarheid en zichtbaarheidssuggesties. De overdracht is heel prettig verlopen. Voor de website heeft Esmée de door mij gewenste stijl mooi toegepast zoals ze ontworpen heeft voor mijn logo. Dit heeft ze naar een hoger niveau getild en zelfs de copy zover gebracht dat ik alleen maar hoefde te redigeren. 

Visitekaartje_Uw Taxateur.jpg
IMG_4208 (2).jpg

FOTOSHOOT VOOR SOCIAL MEDIA EN WEBSITE

Ik heb Esmée gevraagd om de foto's voor de socials van mijn nieuwe bedrijven te maken. Esmée is als fotografe iemand die meedenkt over de het doel van de foto's en de daarbij gewenste look and feel. Ze is uiterst kritisch niet alleen op het foto onderwerp (mijn collega's en ik in dit geval) maar ook over de achtergrond, licht, ongewenste beelden in de achtergrond en komt zelf met plezierige en goede suggesties die de fotoshoot een extra kwaliteit geven. 

IMG_9685.jpg

Klanten recensies ontwerpen

HUISSTIJL: LOGO - VISITEKAARTJE - CADEAUBON - PRIJSLIJST

Ik vond de samenwerking met Esmée erg duidelijk en goed. Samen naar alle soorten mogelijkheden gekeken, en niets is teveel voor haar. Ik ben super blij met het eindresultaat! Ik kijk nog iedere dag met veel plezier naar m’n cadeaubonnen, visitekaartjes en mijn prachtige logo!🤩

BeautyMoments.jpg
LosseSchouders Logo.jpg

Nicoline - LosseSchouder.nl

LOGO

Ik heb door Esmée een logo voor Stoel-massage laten ontwerpen. Zij doet  dit met de grootste zorgvuldigheid, eerst een info gesprekje van wat je wil en wat ideeën van beide. Daarna krijg je meerdere keren ideeën, kleuren en voorbeelden door gestuurd. Zo leuk! Ik wil haar zéker aanbevelen om een logo te ontwerpen! Ik ben heel blij met m'n logo en krijg hele leuke reacties!

bottom of page