Wittevorm2.jpg
IMG_6275 (2).jpg
Tekengebied 1 kopie 2-100.jpg
IMG_5372 (2).jpg

Grafisch ontwerp verbind

ESMÉE VAN CHASTELET

Grafisch ontwerp

Een eerste indruk kun je maar één keer maken en is daarom van belang voor elk bedrijf. Je wilt de juiste uitstraling uitdragen naar je doelgroep en hen verbinden aan je bedrijf. Om dit te kunnen bereiken, gebruiken we grafisch ontwerp.

 

Of het nu gaat om een complete huisstijl of een kleine opdracht, alles is mogelijk en wordt opmaat ontworpen naar aanleiding van jouw wensen.

Voorafgaand aan de opdracht leer ik graag meer over jou, je passie en de sterke punten van je bedrijf. Om dit goed te kunnen verwoorden en verbeelden gaan we samen in gesprek om tot de essentie van je bedrijf te komen en ga ik aan de slag voor het perfecte ontwerp!

Al mijn werk is opmaat gemaakt voor de klant en er is veel mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Tekengebied 1 kopie 3-100.jpg

Contact

In het eerste contact vraag ik jou alles over je bedrijf: Wat je doet, wat je sterke en unieke punten zijn, wat voor gevoel je wilt overdragen en de visie. Verder vraag ik naar jouw persoonlijke wensen en voorkeuren qua stijl.

Klantencontact_icon.png
Creative_icon.png

Schetsen

Ik ga onderzoek doen naar jouw doelgroep, concurrent en maak een moodboard naar aanleiding van je doelen en wensen. Kleuren, vormen en lettertypes worden hierin overwogen en er ontstaat een reeks schetsen.

Het onderzoek en schetsen krijg je te zien, samen met uitleg en mijn advies. Waarna je je keuze kunt maken, het is mogelijk om één ontwerp te kiezen wat je direct aanspreekt, of te mixen en matchen van meerdere onderdelen die je graag samen wilt zien.

Keuze

Mixandmatch_icon.png
Ontwerp_icon.png

Finalisen

Hierna volgen nog één of twee ontwerp rondes waarin ik jouw keuzes verder uitwerk en finalise. Het ontwerp is klaar wanneer jij er 100% tevreden mee bent!

Tekengebied 1 kopie 5-100.jpg