top of page
Wittevorm2.jpg

x

Op het moment neem ik geen (nieuwe) opdrachten aan i.v.m. een fulltime baan. Mocht je toch een grafisch ontwerper zoeken of door mij willen laten ontwerpen, stuur gerust en berichtje dan verwijs ik je door naar mijn werkgever.

Goede eerste indruk

​Een eerste indruk kun je maar één keer maken en is daarom van belang voor elk bedrijf. Je wilt de juiste uitstraling uitdragen naar je doelgroep en hen verbinden aan je bedrijf. Om dit te bereiken, gebruiken we grafisch ontwerp.

 

Of het nu gaat om een complete huisstijl of een kleine opdracht, alles is mogelijk en wordt opmaat ontworpen naar aanleiding van jouw wensen.

Wil je meer weten?

Grondverzet en transport logo.jpg
IMG_9684.jpg
IMG_6275 (2).jpg
aluminiumfolie print.jpg

Grafisch ontwerpen verbind

IMG_8304 (2).jpg

Contact

Klantencontact_icon.png

In het eerste contact leer ik graag alles over je bedrijf: Wat je doet, wat je sterke en unieke punten zijn, wat voor gevoel je wilt overdragen en de visie. Soms vinden (startende) bedrijven dit lastig, dus hier help ik je bij in een persoonlijk gesprek.

Creative_icon.png

Schetsen

Ik ga onderzoek doen naar jouw doelgroep, concurrent en maak een moodboard naar aanleiding van je doelen en wensen. Kleuren, vormen en lettertypes worden hierin overwogen en er ontstaat een reeks schetsen.

Keuze

Mixandmatch_icon.png

Het onderzoek en schetsen krijg je te zien, samen met uitleg en mijn advies. Waarna je je keuze kunt maken. Het is mogelijk om één ontwerp te kiezen wat je direct aanspreekt, of om meerdere onderdelen te combineren die je graag samen wilt zien.

Ontwerp_icon.png

Finalisen

Hierna volgen nog één of twee ontwerp rondes waarin ik jouw keuzes verder uitwerk en finalise. Het ontwerp is klaar wanneer jij er 100% tevreden mee bent!

Informatie opvragen

Onderwerp

Bedankt voor de inzending!

Ontwerp formulier
bottom of page